Vraag om uitleg |
Demande d'explications |
De situatie binnen de horeca-sector (BTW-tarief - Fiscale aftrekbaarheid restaurantuitgaven - Advies Planbureau - Toepassing verlaagd BTW-tarief op arbeidsintensieve bedrijven) (1-616) | La situation dans le secteur horeca (Taux de TVA - Déductibilité fiscale des frais de restaurant - Avis du Bureau du Plan - Application d'un taux de TVA réduit aux entreprises à forte densité de main-d'oeuvre) (1-616) |
Vraag om uitleg van de heer Goovaerts aan de heer Viseur, minister van Financiën | Demande d'explications de M. Goovaerts à M. Viseur, ministre des Finances |
Descriptoren |
Descripteurs |
schepping van werkgelegenheid | création d'emploi |
belastingaftrek | déduction fiscale |
algemene kosten | frais généraux |
inkomstenbelasting | impôt sur le revenu |
horecabedrijf | industrie de la restauration |
economische planning | planification économique |
BTW-tarief | taux de TVA |
Auteurs |
Referenties |
Goovaerts Leo Viseur Jean-Jacques |
H 1-246 (blok nr. 9), paragrafen 1-39, pp. 7152-7154 |